Om os

Studie Nord er et one-stop for kreative, vi tilbyder leje af film og lyd studier studier med eller uden gear og produktions crew, alt efter behov. Vi har skabt rammerne for en optimal arbejdsproces for film, musik, lyd og foto produktion. Tæt på skov og grønne områder, med lounge ude og inde samt alsidig “hvilerum” som giver mulighed for at bearbejde og nyde den kreative proces. Vi er kun 20 km væk fra København og 140m fra nærmeste bus stoppested.

Alt er nyrenoveret og består af: 2 fuldt udstyrerede lydstudier, en black box, der egner sig til film og set designs, en hvid rundbuehorisont med 3 sider der egner sig til produktpræsentation og musikvideoer. Køkken, bad, lounge og backstage rum. Der er mulighed for leje af produktions crew og udstyr Vi skræddersyer din platform efter behov med alt fra catering til specifikke ønsker. Vores hold har en bred erfaring og vil gøre væres absolut bedste for at imødekomme et hvert ønske. Ingen drømme eller projekter er for små til os, vi ønsker at omfavne og imødekomme alle med en kreativ ildsjæl. Om du er vel etableret eller ny i branchen så kan vi finde en plads til dig. Alle er i øjenhøjde og vi er her for at hjælpe. Studie Nord er et passionsprojekt og vi glæder os til at møde jer og gøre vores absolut bedste for at jeres kreative evner kan udfolde sig.

Få et Hurtigt overblik

Studie Nord

Faciliteter

FACILITETER

Lounge

 

Loungen er indrettet med sofa og stort bord. – Perfekt både til at holde briefing og nyde en frokostpause.

FACILITETER

Køkken

 

Vores køkken er udstyret med komfur, kaffemaskine, køle- fryseskab og opvasker.

FACILITETER

Ude Lounge

 

Nyd en pause i de bløde møbler udenfor. Loungen er udstyret med varmelamper så der er behageligt året rundt. I dette område  er det tilladt at ryge.

Telefon

Hverdage: 10.00 - 15.00

Topstykket 25, 3460 Birkerød

CVR: 41647469

Sociale Medier

Følg med, der hvor du er.

Samarbejdspartnere